Skip to main content

Bora S Pure
Prostorově kompaktní odsavač s indukcí

Bora S PURE. Nový odsavač s indukcí.  Překvapivě široké možnosti. Geniální prostorově úsporné řešení do kuchyně. 

Nejlepší výkon

Sofistikovaná technologie pro špičkový výkon: díky indukčním cívkám vyvinutým speciálně pro BORA lze optimálně využít celý povrch varné desky. Na čtyři varné zóny různých velikostí lze umístit hrnce a pánve všech běžných rozměrů. A co víc, díky tichému ventilátoru je odsavač sotva slyšitelný i při vysokém výkonu.

Snadné čištění

Díky velkému, snadno přístupnému otvoru pro odsávání lze všechny díly BORA S Pure, které přicházejí do styku s výpary z vaření, jednoduše vyjmout a vyčistit. A co víc, v myčce zaberou málo místa, takže čištění digestoře nemůže být pohodlnější!

Jednoduché ovládání

Pouze s BORA mohou být věci takto jednoduché: BORA S Pure lze snadno ovládat poklepáním nebo posunutím dotykového posuvníku nahoru nebo dolů. Všechny klíčové provozní funkce jsou snadno přístupné několika dotyky.

Atraktivní design

Minimalistický design se zapuštěnou integrací: BORA S Pure je výhrou pro každou kuchyni! Asymetrická poloha otvoru odsavače je obzvláště poutavá a dodává varné desce mimořádný a moderní vzhled – ještě umocněný diskrétním ovládacím panelem s inteligentním osvětlením.

Překvapivě široké možnosti

Díky kompaktním rozměrům se varná deska BORA S Pure vejde i do těch nejmenších kuchyní a vyřeší všechna vaše prostorová dilemata. Integrovaný a automaticky řízený odsavač par BORA S Pure při vaření plně odsává výpary a pachy.

Sortiment

pursa

BORA SPure
Pursa

BORA S Pure indukční varná deska s integrovaným odsavačem varné desky - odtah ven.

pursu

BORA SPure
Pursu

BORA S Pure indukční varná deska s integrovaným odsavačem varné desky - recirkulace.