Skip to main content

Bora X BO
Parní trouba

Jak to funguje: Vy zadáte, na co máte chuť, trouba BORA X BO to uvaří. Zní to snadně, je to snadné. Žádné páčky, žádné knoflíky, žádné záludnosti. Můžete však čekat profesionální funkce, jako jsou třeba automatické čištění a odsávání páry pro neustálý volný výhled a čerstvý vzduch. A maximálně velký dotykový displej k tomu. Pro intuitivní ovládání z jakéhokoli úhlu. Požadovaný výsledek nastavíte v několika krocích.

Čerstvý vzduch a dobrý výhled

Zachovejte si vždy jasný výhled: s BORA X BO nebudete mít obličej plný páry, když otevřete dveře. Její automatický systém odsávání páry nasává páru zpět před odemknutím a automatickým otevřením dvířek – a nebudete ani cítit, protože speciální filtr neutralizuje všechny pachy, včetně ryb.

Jednoduché ovládání

BORA X BO se ovládá pomocí obrovského 19palcového displeje, který lze v případě potřeby také složit. Dotykový displej jednoduše reaguje na dotek konečků vašich prstů, stejně jako smartphone. Díky četným přednastaveným programům a intuitivní uživatelské navigaci je vaření snadné jako nikdy dříve!

Snadné čištění

Máte špinavou komoru trouby? Žádný problém! BORA X BO vám usnadní život třemi čisticími programy od rychlého až po intenzivní čištění – nemusíte ho ani utírat do sucha! Dvoukomorová kartuše dokonale vyčistí prostor trouby bez sebemenší námahy – stejně jako talíře a šálky ve vaší myčce!

Nejlepší výkon a výsledky vaření

Lépe už to nejde: BORA X BO vyniká zvláště rovnoměrnými výsledky vaření a optimálním rozložením tepla. Vaše jídla budou perfektní, i když použijete všechny tři úrovně najednou. Pokud například upečete spoustu croissantů současně na třech plechách, budou všechny stejně dobré!

Optimální doplněk

BORA Multi drawer
Ohřevná zásuvka

Nová ohřevná zásuvka BORA Multi drawer. Geniálně univerzální.