Skip to main content

Bora X BO / Parní trouba

Jak to funguje: Vy zadáte, na co máte chuť, trouba BORA X BO to uvaří. Zní to snadně, je to snadné. Žádné páčky, žádné knoflíky, žádné záludnosti. Můžete však čekat profesionální funkce, jako jsou třeba automatické čištění a odsávání páry pro neustálý volný výhled a čerstvý vzduch. A maximálně velký dotykový displej k tomu. Pro intuitivní ovládání z jakéhokoli úhlu. Požadovaný výsledek nastavíte v několika krocích.

Čerstvý vzduch a dobrý výhled

Budete mít vždy přehled: Při otevření dvířek trouby BORA X BO vám nebude stoupat pára do obličeje. Díky automatickému odsávání páry bude před odemknutím a automatickým otevřením dveří pára odsáta dozadu. Ta je navíc zcela bez zápachu, protože speciální filtr neutralizuje veškerý zápach. Poradí si dokonce i s rybami. Díky vícestupňovému LED osvětlení vidíte své jídlo při pohledu skrz tabuli v realistických barvách - ve třech úrovních.

Snadné ovládání

Trouba BORA X BO se ovládá pomocí velkého 19palcového displeje, který můžete v případě potřeby také vyklopit. Dotykový displej reaguje na dotyky prstu stejným způsobem jako třeba váš chytrý telefon. Díky spoustě přednastavených programů a intuitivní navigaci uživatele bude vaření hračka!

Velmi snadné čištění

Je varný prostor znečištěný? Žádný problém! BORA  X BO nabízí intenzivní čištění a program sušení. A to bez finálního utírání! Dvoukomorová kartuše zajišťuje, že varný prostor bude opět čistý, a vás to nestojí žádnou energii– stejně jako u talířů a hrnků v myčce.

Nejlepší výkon a výsledky vaření

Lépe už to nejde: BORA X BO vyniká zvláště rovnoměrnými výsledky vaření a optimálním rozložením tepla. Vaše jídla budou perfektní, i když použijete všechny tři úrovně najednou. Pokud například upečete spoustu croissantů současně na třech plechách, budou všechny stejně dobré!

Bora X BO programy

Bora XBO

Ruční

Program ručního vaření se perfektně hodí pro všechny milovníky vaření, kteří si chtějí nastavit vlastní teplotu a dodatečnou vlhkost. Troubu BORA X BO můžete přesně přednastavit pomocí ovládacího panelu (terčíku s osami a rolovací nabídky).
Bora XBO

Automatika

Automatické programy navrhují pro příslušné druhy potravin nebo uložené pokrmy optimální teplotu, dobu vaření a množství páry. U některých automatických programů můžete pomocí ovládacího prvku individuálně nastavit i navrhované hodnoty míry zhnědnutí a postupně propečení (např. tvrdý, al dente, měkký).
Bora X BO

Klasika

Tento režim je vhodný zejména pro uživatele, kteří přecházejí z klasické trouby na vaření v páře. Na displeji se nastavení teploty a vlhkosti zobrazují jako otočné vypínače, jak jste u trouby zvyklí. V nabídce Klasika najdete čtyři různé provozní režimy: Horký vzduch, pečení s vlhkostí, vaření v páře a horkovzdušné grilování.
Bora XBO

Speciality

Speciální programy trouby BORA X BO, jako je udržování teploty, rozmrazování, sterilizace, ohřívání, ohřívání nádobí, vaření sous-vide, sušení, vysoušení, rozpouštění, kynutí těsta, zavařování, příprava jogurtu, rozpékání chleba a housek atd., díky přesným předvolbám usnadňují mnoho postupů při vaření a pečení.

Bora XBO

První kroky

Krátká instruktážní videa jednoduše a srozumitelně přímo na spotřebiči vysvětlují první kroky při ovládání trouby BORA X BO. S obsluhou navíc pomohou praktická informační okénka u příslušných programů.

Bora XBO

Oblíbené

Uložte si oblíbené pokrmy a pak si je zase rychle vyhledejte. V rámci této položky nabídky můžete ukládat automatické programy, které jste si obzvláště oblíbili a používáte je často. Takto si vytvoříte vlastní kuchařku BORA X BO!

Bora XBO

Péče

Trouba BORA X BO nabízí profesionální program intenzivního čištění a praktický program sušení. A to bez finálního utírání! Díky stálé vodovodní přípojce a ekologickým aktivním látkám v X BO čisticí kartuši budete mít varný prostor důkladně vyčištěný a odvápněný.