Skip to main content

Moderní kuchyně

Moderní design kuchyně Minár

Většina lidí si spojuje moderní design kuchyní s minimalistickým vzhledem a jednoduchostí. Nápadů na moderní kuchyně však může být mnohem více. V Minár interiér poskytujeme moderní návrhy kuchyní nové úrovně a německé kvality, které umožňují, aby pronikla přirozená krása kvalitních materiálů. Vytvoříme pro vás kuchyni na zakázku s nejvyšší kvalitou oboustranného lakování, a to jak ve vysokém lesku, dřevěném efektu, tak v hlubokém matu s použitím NANO technologie. Zajišťujeme plynulé spojení dýhy na čelních plochách, dveřích a obkladech. Objevte naši kompletní nabídku ještě dnes!

Pokud přemýšlíte o zakomponování moderních kuchyňských linek do vašeho domova, tak vám nabízíme elegantní designy nové doby, které se vyznačují silnými horizontálními liniemi, symetrickým dekorem a technologií nové generace.

Stylové, minimalistické a moderní kuchyňské návrhy s inovativními funkcemi a chytrými úložnými řešeními pro cokoliv, co vaše kuchyně potřebuje. Naše přední značky Schüller, Nolte, Next125 a Bora splní všechny vaše představy o pořádné kuchyni!

Vlastnosti moderní kuchyně

Barevná kuchyně

Monochromatické barevné schéma je ideální pro vytvoření kuchyně moderní. Mezi oblíbenými odstíny vyniká bílá, šedobéžová, černá a šedá. Tato barevná provedení odkazují na ultramoderní vzhled, zejména ve spojení s trendy matnými nebo vysoce lesklými texturami a zemitými betonovými povrchy. Použití výrazných barev na skříňkách a stěnách pomáhá osvěžit design kuchyně. Dvoubarevná kombinace barev zase pomáhá rozbít design kuchyně a umožňuje prostoru působit prostornějším dojmem a zároveň vytváří moderní a stylový dojem. Přírodní materiály, jako je dřevo, můžou dát do moderního kuchyňského prostoru industriální nádech. Pro ultramoderní dojem a kreativitu je zajímavé spojení materiálů jako je měď nebo křemen.

Kuchyňské skříňky

Základem moderního kuchyňského designu je začlenění čistých a jednoduchých architektonických linií – elegantní skříňky se zapuštěnými nebo vestavěnými úchyty pomáhají vytvořit minimalistický moderní design. Moderní kuchyně s minimalistickým vzhledem a otevřeným prostorem se může skládat ze skříněk s hladkými liniemi nebo bez lišt. Materiály pečlivě vybíráme tak, aby vyhovovaly vašim potřebám a zároveň vnesly do prostoru osobitý charakter. Moderní styl se vyznačuje odstraněním ozdob a velkou jednoduchostí. Pro ukrytí kuchyňského náčiní se držíme mantry "místo pro všechno a vše na svém místě", čisté prostředí bez zbytečného nepořádku.

Pracovní deska a kuchyňská linka

Pracovní deska je ideálním místem, kde můžete své kuchyni dodat dokonalý designový nádech. V moderních kuchyních se používají především materiály, jako je kámen, dekton, beton nebo dřevo. Pro elegantnější linie doporučujeme velmi hranatou linku. Co se týče barev, volte monochromatické tóny, jako je bílá, světle šedá, černá a přírodní dřevo. Integrace spotřebičů, jako jsou lednice s mrazničkou, sporáky a indukční desky, pomohou v kuchyni udržet pořádek a jsou též neodmyslitelnou součástí. Na zvážení je i zónové osvětlení, které osvětlí klíčové designové prvky a funkce.

Minimalistický vzhled

Moderní kuchyně, která se drží hesla "méně je více", se vyznačuje dekorativním proužkováním a velkou jednoduchostí. Je to druh designu, který vytváří otevřený prostor s velmi malým množstvím předmětů. Jak ale vytvořit minimalistický prostor, aniž byste ztratili teplo domova? Pokud se použijí přírodní materiály správným způsobem, bude vaše kuchyně teplá a příjemná. Naše moderní kuchyně kombinují jednoduchý design s plnou funkcionalitou. Všechny elektrické spotřebiče lze elegantně integrovat, což zajistí dokonalý dojem čistoty. K tomu můžete přidat luxusní prvky, jako jsou stříbrné nebo zlaté úchytky a další doplňky (možno vytvořit i kontrast bílých a černých prvků).

Dekorace a doplňky

Při dekorování je důležité použít správné množství doplňků, aby bylo dosaženo požadovaného výsledku. Chcete-li vytvořit moderní styl, šetřete s nadbytečným nábytkem a doplňky. Nechte prostor dýchat, minimalistický styl zvýrazní vaši kuchyni dokonale. Pokud chcete vytvořit spíše teplejší prostor, dodejte mu pomocí lehkých doplňků barevný nádech. Většinu oblíbenosti získávají moderní bílé kuchyně s doplňky v dřevěném dekoru, které zdůrazňují eleganci a nadčasovost. Kromě toho můžeme veškeré naše moderní kuchyně vybavit ostrůvkem, který efektivně využívá prostor, či vysokými skříňkami, které poskytují další úložný prostor. Nahradí to potřebu nadměrných dekorací.

Cenová nabídka moderní kuchyně

V našem sortimentu moderních kuchyní máte k dispozici širokou škálu možností v oblasti stylu. Zvolit můžete eleganci, luxus, moderno a minimalismus. Taky věříme, že unikátní kuchyni dělají právě detaily, a proto vám nabízíme bohatou škálu možností. Naše ceny kuchyní odpovídají kvalitě. Spolupracujeme se špičkovými německými značkami, protože chceme nabízet jen to nejlepší. Navíc poskytujeme i výhodné nabídky na kvalitní německou kuchyni, individuálně přizpůsobenou vašim potřebám, a to za cenu srovnatelnou s masově vyráběnými kuchyněmi na trhu.

Naše kuchyně jsou navrženy s jednoduchým, elegantním a nadčasovým stylem. Vždy se snažíme být v obraze, proto sledujeme aktuální trendy ve světě bydlení a moderních kuchyní.

Vytváříme nejlepší vzhled moderních kuchyní na zakázku

Nápady na moderní kuchyně mohou být skvělým způsobem, jak vyjádřit kreativitu a pocity. Proto vyzýváme naše klienty, aby otestovali hranice své kreativity. U nás se můžete inspirovat již hotovými kuchyněmi, které jsme realizovali, a taky si vyzkoušet různé barevné ladění vaší vysněné kuchyně v 3D konfigurátoru. Případně můžete sdělit své požadavky našim odborníkům, kteří pro vás vytvoří kompletní návrh. Projdou s vámi všechny detaily, aby zajistili, že realizace kuchyně bude nejen odpovídat vašim očekáváním, ale dokonce je ještě předčí.

Kromě toho si společně můžeme naplánovat konzultaci či schůzku v kanceláři, abychom přišli s nejlepšími návrhy moderních kuchyní. Kuchyně na míru Minár nabízí širokou škálu designů. Náš kreativní tým může použít nerezovou ocel k vytvoření lesklého vzhledu a v podobném duchu můžeme také využít přirozené světlo k prosvětlení prostoru vaší moderní kuchyně. Dáváte-li přednost něčemu útulnějšímu, můžeme použít širokou škálu materiálů pro vytvoření monochromatického, intimního efektu. Můžeme také použít hravý, geometrický moderní design, díky kterému bude vaše kuchyně lákavější.

Moderní kuchyňské linky a skříňky

Moderní design

Moderní kuchyňské skříňky a linky nabízejí estetický vzhled, který je jedinečný. Naše současné návrhy kuchyní, týkajících se kuchyňských skříněk, kuchyňské linky a celkově vnitřnímu vybavení a organizérů, se vyznačují odolnými hranami, elegantními designovými prvky a rovnými liniemi.

Moderní barvy

Můžeme experimentovat s řadou neutrálních barevných tónů a prvků. Naše moderní kuchyňské skříňky, kuchyňské pracovní desky a linky mohou být také navrženy tak, aby měly povrchovou úpravu s vysokým leskem, aby vzájemně ladily, či skříňky aby měly ploché dvířka, plovoucí skříňky a dýhy.

Kvalitní spotřebiče a moderní vybavení

Kvalitní materiály a působivý design hrají klíčovou roli pro kuchyňské spotřebiče, organizéry a veškeré kuchyňské vybavení, protože první dojem má svůj význam, a to platí i pro novou kuchyni. Pokud věnujete hodně času vaření, je zásadní mít promyšlený koncept organizace interiéru kuchyně, abyste měli vše potřebné na dosah a každý centimetr byl efektivně využit. Možnosti poskytované vnitřními organizéry jsou téměř neomezené. Nechte se inspirovat a během plánování vaší snové kuchyně se obraťte na naše designéry. Organizéry si můžete zvolit mezi základními plastovými, ale i elegantními dřevěnými variantami z naší široké nabídky organizérů, to platí i pro vnitřní vybavení kuchyňských zásuvek a skříněk.

Mezi naše nejlepší produkty jednoznačně patří odsavače BORA. Naše kuchyně jsou pečlivě navrhovány s ohledem na vaši jedinečnou osobnost, což vám umožňuje vybrat si design a vybavení, které ideálně odpovídají vašemu životnímu stylu. Od stanovení rozpočtu, plánování, výběr materiálů, uspořádání a montáž, náš tým vám bude nápomocný po celou dobu rekonstrukce.

Proč zvolit moderní vzhled kuchyně?

Volba moderní kuchyně nabízí mnohem více než jen vysokou estetickou hodnotu pro vaši kuchyni. Když si vyberete některý z našich elegantních moderních kuchyňských návrhů, můžete očekávat, že budete využívat následující výhody:

Omezení nepořádku

Moderní kuchyně jsou často navrženy s důrazem na efektivní úložné řešení, což minimalizuje nepořádek. Inteligentní organizace úložných prostorů a skrytých polic umožňuje udržovat všechny kuchyňské potřeby na svém místě, což přispívá k čistému a upravenému prostředí.

Estetický vzhled

Moderní kuchyně jsou známé svým elegantním a čistým vzhledem. Minimalistický design, čisté linie a široká paleta barev a materiálů přispívají k estetice, která oslovuje milovníky moderního stylu.

Moderní návrhy kuchyní

Moderní kuchyně reflektují aktuální designové trendy a inovace v oblasti interiérového designu. Umožní vám začlenit do vaší kuchyně více materiálů. V Minár Interiér hladce začleníme materiály jako sklo, nerezovou ocel, kovy a měď do výzdoby vaší kuchyně.

Technologické inovace

Moderní kuchyně často zahrnují nejnovější technologické prvky, jako jsou chytrá zařízení, dotykové ovládání a energeticky úsporné spotřebiče, které mají zvýšenou efektivitu, a také přináší do kuchyně moderní atmosféru. Moderní kuchyně Schüller a kuchyně Nolte.

Konzultace a showroom

Někdy je nejlepším způsobem, jak určit nejlepší design přestavby kuchyně, podívat se na kuchyňský prostor. Můžete využít naše profesionální konzultace a navštívit naše kuchyňské studio, showroom ve Zlíně, který vám umožní fyzicky vidět a aktivně zkoušet a testovat různé kuchyňské prvky designu. Tím získáte reálný pocit z jejich funkčnosti a estetiky, což vám usnadní rozhodování. 

Každá kuchyně má svůj příběh a možná právě u nás najdete nápad, který oživí ten váš prostor.

S námi není nic nemožné. Každá moderní kuchyně na míru je výzvou, kterou rádi přijímáme, abychom vytvořili takovou kuchyň, která ponese i něco z vaší osobnosti.