Skip to main content

Bora M Pure 
Nový kompaktní systém odsávání výparů 

BORA M Pure sporák a digestoř v jednom. Kompaktní digestoř do každé kuchyně 

Bora M Pure

Intuitivní ovládání s moderním designem

Verná deska Bora M Pure je kompletně ovládatelná pomocí moderního, bíle podsvíceného dotykového panelu s LED ukazateli a jedinečným designem. Dík vertikálnímu ovládání posouváním nahoru a dolu nebo klepnutím je ovládání ještě jednodušší. Všechny důležité funkce jsou vždy rychle k dispozici jediným dotykem. Ovládání komunikuje při výstraze nebo potvrzení také zvukovou signalizací. 

Bora M Pure

Indukce krát dva

Obě varné zóny s celoplošnou indukcí vpravo 230 x 230mm je možné díky funkci přemostění propojit na jednu velkou varnou zónu 230 x 460mm. Tato velká plocha je ideální k ohřívání velkých nádob. Pokud je nádoba dostatečně velká a máte aktivováno trvale aktivní rozpoznání hrnce, zóny se automaticky spojí. Dvě samostatné varné zóny na levé straně jsou ideální pro menší hrnce a pánve. Bora M Pure poskytuje dostatek místa pro to nejflexibilnější vaření. 

Bora M Pure

Barevné krytky odtahu

Vyjádřete své já: Krytky odtahu nabízíme krom černé i dalších barvách - oranžové, červené, modré, nefritově zelené, světle šedé, žluté a šedobéžové. Díky tomu si zákazník může kuchyni navrhnout podle svého vkusu. Výměnu krytu provede sám v pár krocích. 

Sortiment

Bora M Pure

BORA M Pure s celoplošnou indukcí / indukční varná deska s integrovaným odsavačem - odtah ven

Bora M Pure

BORA M Pure s celoplošnou indukcí / indukční varná deska s integrovaným odsavačem - recirkulace